Integraal Kindcentrum

Heeft u binnenkort te maken met ontwikkelingen van uw school richting een Integraal Kindcentrum (IKC)? Vraagt u zich af hoe dit proces het meest kansrijk vormgegeven kan worden? Volg dan de workshop “Integraal Kindcentrum”!

Integraal Kindcentrum

Op veel plekken in Nederland hebben scholen te maken met de vraag hoe ze zich kunnen ontwikkelen tot een IKC. Voor veel scholen en kinderopvangorganisaties is dit een complex traject met veel consequenties voor alle betrokkenen in en rondom de school.

Misschien stelt u zichzelf ook wel de volgende vragen:

  • Hoe kan ons IKC er over vijf jaar uitzien?
  • Welke stappen moeten wij op welk moment nemen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat er een traject wordt gevolgd dat past bij onze situatie?
  • Welke rollen zijn er binnen dit samenwerkingsproces, waar liggen de verantwoordelijkheden?
  • Hoe creëren we draagvlak binnen onze organisatie(s)?
  • In de workshop “Integraal Kindcentrum” krijgt u antwoord op uw vragen. U gaat concreet aan de slag met uw eigen situatie. De opgedane kennis kunt u direct toepassen binnen uw eigen organisatie.

De workshop wordt gegeven door Ronald de Bie. Ronald heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van IKC-trajecten.

Incompany

De workshop kan ook incompany worden verzorgd. U krijgt een programma op maat, afgestemd op uw eigen onderwijspraktijk.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze workshop “Integraal Kindcentrum”? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 055 - 538 66 90 of via e-mail: [email protected]. Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking.


Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Ronald de Bie

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Ronald de Bie is de adviseur die u moet hebben.

Andere workshops en evenementen

Fusietrajecten in het primair onderwijs

Heeft u binnenkort te maken met een fusie binnen uw organisatie? Vraagt u zich af hoe een fusieproces het meest kansrijk vormgegeven kan worden? Volg dan de workshop “Fusietrajecten in het primair onderwijs”!

Schoolplanontwikkeling

Staat u voor de uitdaging om een nieuw schoolplan te ontwikkelen? Hoe zorgt u ervoor dat het nieuwe plan draagvlak krijgt binnen uw team? Als u voor deze uitdagingen staat, volg dan de workshop “Schoolplanontwikkeling”!

Andere schooltijden

Ziet u als een berg op tegen het aanpassen van de schooltijden? Volg dan onze workshop “Andere schooltijden”!

Scroll naar boven