Fusietrajecten in het primair onderwijs

Heeft u binnenkort te maken met een fusie binnen uw organisatie? Vraagt u zich af hoe een fusieproces het meest kansrijk vormgegeven kan worden? Volg dan de workshop “Fusietrajecten in het primair onderwijs”!

Fusietrajecten in het primair onderwijs

Door het zoeken naar oplossingen voor krimp/leerlingendaling en door het zo effectief mogelijk organiseren van scholen, hebben veel schoolbesturen op dit moment te maken met fusietrajecten. Voor veel schoolbesturen en scholen is dit een complexe, intensieve periode met veel impact voor alle betrokkenen in en rondom de school.

Misschien stelt u zichzelf ook wel de volgende vragen:

  • Met welke formaliteiten hebben wij te maken tijdens ons fusieproces?
  • Welke stappen moeten wij op welk moment nemen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat er een traject wordt gevolgd dat past bij onze situatie?
  • Welke rollen zijn er binnen het fusieproces, waar liggen de verantwoordelijkheden?
  • In deze workshop krijgt u antwoord op uw vragen. U gaat concreet aan de slag met uw eigen situatie. De opgedane kennis kunt u direct toepassen binnen uw eigen organisatie.

De workshop wordt gegeven door Ronald de Bie. Ronald heeft als schooldirecteur en adviseur jarenlange ervaring in het begeleiden van fusietrajecten.

Incompany

De workshop kan ook incompany worden verzorgd. U krijgt een programma op maat, afgestemd op uw eigen onderwijspraktijk.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze workshop “Fusietrajecten in het primair onderwijs”? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 055 - 538 66 90 of via e-mail: [email protected]. Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking.


Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Ronald de Bie

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Ronald de Bie is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Jeanet Minks

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Jeanet Minks is de adviseur die u moet hebben.

Andere workshops en evenementen

Integraal Kindcentrum

Heeft u binnenkort te maken met ontwikkelingen van uw school richting een Integraal Kindcentrum (IKC)? Vraagt u zich af hoe dit proces het meest kansrijk vormgegeven kan worden? Volg dan de workshop “Integraal Kindcentrum”!

Schoolplanontwikkeling

Staat u voor de uitdaging om een nieuw schoolplan te ontwikkelen? Hoe zorgt u ervoor dat het nieuwe plan draagvlak krijgt binnen uw team? Als u voor deze uitdagingen staat, volg dan de workshop “Schoolplanontwikkeling”!

Andere schooltijden

Ziet u als een berg op tegen het aanpassen van de schooltijden? Volg dan onze workshop “Andere schooltijden”!

Scroll naar boven