Schoolplanontwikkeling

Staat u voor de uitdaging om een nieuw schoolplan te ontwikkelen? Hoe zorgt u ervoor dat het nieuwe plan draagvlak krijgt binnen uw team? Als u voor deze uitdagingen staat, volg dan de workshop “Schoolplanontwikkeling”!

Schoolplanontwikkeling

In de workshop ‘Schoolplanontwikkeling’ krijgt u handreikingen om een schoolplan te maken dat voldoet aan de wettelijke eisen en dat ruimte biedt voor toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast wordt er tijdens de workshop aandacht besteed aan het proces om te komen tot een nieuw schoolplan en het verkrijgen van draagvlak hiervoor binnen het team.

U gaat concreet aan de slag met uw eigen situatie. De opgedane kennis kunt u direct toepassen binnen uw eigen organisatie.

Incompany

Deze workshop verzorgen wij ook incompany. U krijgt een programma dat op maat is afgestemd op uw eigen onderwijspraktijk.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze workshop “Schoolplanontwikkeling”? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 055 - 538 66 90 of via e-mail: [email protected]. Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking.


Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Ronald de Bie

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Ronald de Bie is de adviseur die u moet hebben.

Andere workshops en evenementen

Integraal Kindcentrum

Heeft u binnenkort te maken met ontwikkelingen van uw school richting een Integraal Kindcentrum (IKC)? Vraagt u zich af hoe dit proces het meest kansrijk vormgegeven kan worden? Volg dan de workshop “Integraal Kindcentrum”!

Fusietrajecten in het primair onderwijs

Heeft u binnenkort te maken met een fusie binnen uw organisatie? Vraagt u zich af hoe een fusieproces het meest kansrijk vormgegeven kan worden? Volg dan de workshop “Fusietrajecten in het primair onderwijs”!

Andere schooltijden

Ziet u als een berg op tegen het aanpassen van de schooltijden? Volg dan onze workshop “Andere schooltijden”!

Scroll naar boven