Als de bouw straks klaar is, is Wolfert Lansing één van de meest duurzame schoolgebouwen in Nederland!

Wethouder Jan-Willem van den Beukel (gemeente Lansingerland) gaat in gesprek met Peter van Heerde, projectleider namens St. BOOR/de Wolfert van Borselen Scholengroep, over de diverse toegepaste duurzaamheidsoplossingen.

Oplossingen die aansluiten bij de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente Lansingerland en de wijk Wilderszijde. Een groene, klimaatadaptieve wijk, met in totaal 2.500 tot 3.000 woningen en bijpassende voorzieningen, zoals scholen, een gezondheidscentrum en kleinschalige commerciële voorzieningen om de hoek.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit project of wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van bouwprojectmanagement, neem dan rechtstreeks contact op met Peter van Heerde of bel ons secretariaat op telefoonnummer 055 – 538 66 90.

Lijkt het jou ook leuk om als adviseur een bijdrage te leveren aan dit soort mooie duurzame projecten, neem dan ook een kijkje op onze vacaturepagina