Bouwbegeleiding Zendings-Diaconessenhuis Amerongen

In het hartje van Amerongen is een nieuw onderkomen gebouwd voor de zustergemeenschap van Zendings-Diaconessenhuis Bethanië. In het gebouw met 7 appartementen voor de zusters en 4 eengezinswoningen zijn de zusters een nieuwe leefgemeenschap gestart.

Bouwbegeleiding Zendings-Diaconessenhuis Amerongen

Penta Rho begeleidde de bouw van het nieuwe pand. Bewoonster Zuster Greet beschrijft het bouwproces als ‘een mooi proces met de juiste mensen en een prachtig eindresultaat’.

‘De adviseurs van Penta Rho hebben de bouwbegeleiding op een hele plezierige manier uitgevoerd. Met zoveel geduld, tact en kennis van zaken. Alle zusters hebben natuurlijk hun eigen wensen en Teun en Jan gingen daar heel goed mee om. Met als resultaat dat alle zusters ontzettend blij zijn met het nieuwe onderkomen. Het huis is een stuk kleiner, maar er is toch voldoende ruimte en vrijheid voor iedereen.’

Deskundig en professioneel, met veel hart voor de mensen. Dat typeert de aanpak van Penta Rho.

‘Voor ons was het erg prettig om tijdens de bouw te kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van Penta Rho. We hebben veel steun ervaren van Teun en Jan. Ze hebben alle contacten met de bouwer en de controle van de bouw op zich genomen. We konden er echt op rekenen dat ze alles goed regelden en onze wensen daarin steeds meenamen. Het zijn hele fijne mensen om mee op te trekken.’

Ontwerp/illustraties: RoosRos


Taakbeleid Het Rhedens vernieuwd!

Het taakbeleid van Het Rhedens, met drie locaties in Dieren en Rozendaal, dateerde uit 2014, was soms een keurslijf en soms onduidelijk. Reden genoeg voor deze VO-school om Penta Rho in te schakelen. Locatiedirecteur Clemy Oomens en P&O-medewerker Marieke Kalisvaart blikken terug op de samenwerking met Fred en Lizelot. 

Inpassingsstudie speciaal onderwijs Barendrecht

Is het mogelijk om De Rank en De Wijngaard, twee scholen voor speciaal onderwijs in Barendrecht, te huisvesten in een door de gemeente aangekocht pand van een vo-school voor groen onderwijs?

Scroll naar boven