Bouwtoezicht gebouw ‘P8’ Fontys

"De komende jaren investeert Fontys in verschillende gebouwen en campussen, met name in Tilburg en Eindhoven, om de fysieke omgeving weer toekomstbestendig te maken. Via een aanbesteding hebben we met drie partijen een raamovereenkomst gesloten, waaronder met Penta Rho."

Bouwtoezicht gebouw ‘P8’ Fontys

"Voor de nieuwbouw van onderwijs- en onderzoeksgebouw P8 op Campus Stappegoor in Tilburg hadden we door omstandigheden snel een nieuwe toezichthouder nodig. Penta Rho had op dat moment geen eigen mensen beschikbaar. Toch hebben ze direct geschakeld om ons van dienst te zijn. Al snel stelden ze een aantal kandidaten voor waar we uit konden kiezen, waaronder Auke Hansma van btb bouwbegeleiding. En we zijn heel erg blij met Auke. Hij signaleert, controleert en rapporteert, is in feite de oren en ogen van de opdrachtgever op de bouw. Het project loopt mooi volgens planning. Auke is een harde werker, heeft overzicht en is bovendien een prettig persoon om mee samen te werken."

Penta Rho heeft heel snel en professioneel gehandeld en het bouwtoezicht voor ons geregeld!

P8 is vanaf begin 2020 de nieuwe huisvesting voor studenten en medewerkers van Fontys Hogeschool ICT en Fontys Academy for Creative Industries. Het gebouw is naar ontwerp van Paul de Ruiter Architects en wordt uitgevoerd door Heerkens van Bavel Bouw.


Taakbeleid Het Rhedens vernieuwd!

Het taakbeleid van Het Rhedens, met drie locaties in Dieren en Rozendaal, dateerde uit 2014, was soms een keurslijf en soms onduidelijk. Reden genoeg voor deze VO-school om Penta Rho in te schakelen. Locatiedirecteur Clemy Oomens en P&O-medewerker Marieke Kalisvaart blikken terug op de samenwerking met Fred en Lizelot. 

Inpassingsstudie speciaal onderwijs Barendrecht

Is het mogelijk om De Rank en De Wijngaard, twee scholen voor speciaal onderwijs in Barendrecht, te huisvesten in een door de gemeente aangekocht pand van een vo-school voor groen onderwijs?

Scroll naar boven