Duurzame inzetbaarheid Herman Broerenstichting

"In onze organisatie bestaat een kwart van het personeelsbestand uit 50-plussers. Met behulp van de ESF subsidie ‘duurzame inzetbaarheid’ willen we inzicht krijgen  hoe het personeelsbeleid aangepast kan worden, zodat medewerkers van vijftig jaar en ouder kunnen blijven voldoen aan de gestelde functie-eisen en daarmee duurzaam inzetbaar blijven.  Hierover zijn we met een aantal bureaus in gesprek gegaan."

Duurzame inzetbaarheid Herman Broerenstichting

De keuze viel op Penta Rho, omdat zij goed zijn ingewerkt in het onderwijs, maar vooral omdat ze kiezen voor een aanpak op maat. Helemaal afgestemd op onze organisatie, onze vraag en onze eisen. Terwijl we van verschillende andere bureaus een standaardverhaal over duurzame inzetbaarheid kregen.

Penta Rho koos als enige bureau voor een aanpak op maat voor ons project over duurzame inzetbaarheid.

Het project bestaat uit een kwalitatief onderzoek met medewerkers en een scan van het personeelsbeleid. Er is een uitgebreide presentatie over duurzame inzetbaarheid gehouden en medewerkers hebben een digitale enquête ingevuld. Inmiddels is de eerste tussenrapportage gepresenteerd. Er volgen nog gesprekken en twee groepssessies.


Taakbeleid Het Rhedens vernieuwd!

Het taakbeleid van Het Rhedens, met drie locaties in Dieren en Rozendaal, dateerde uit 2014, was soms een keurslijf en soms onduidelijk. Reden genoeg voor deze VO-school om Penta Rho in te schakelen. Locatiedirecteur Clemy Oomens en P&O-medewerker Marieke Kalisvaart blikken terug op de samenwerking met Fred en Lizelot. 

Inpassingsstudie speciaal onderwijs Barendrecht

Is het mogelijk om De Rank en De Wijngaard, twee scholen voor speciaal onderwijs in Barendrecht, te huisvesten in een door de gemeente aangekocht pand van een vo-school voor groen onderwijs?

Scroll naar boven