Evaluatie beheer & exploitatie multifunctionele accommodaties

Voor twee multifunctionele accommodaties, De Rietborgh en Het Kleurrijk, evalueert Penta Rho de afspraken op het gebied van het beheer en de exploitatie.

Evaluatie beheer & exploitatie multifunctionele accommodaties

In beide MFA’s hebben we te maken met veel verschillende partners. Bij dit soort ingewikkelde constructies is het af en toe nodig om de afspraken tegen het licht te houden. Sommige afspraken zijn verwaterd, een aantal zaken is niet goed geregeld en er is geen goed beeld meer van alle verantwoordelijkheden, onder andere door personeelswisselingen bij de verschillende partners.

Met de adviezen van Penta Rho kom je in complexe situaties echt een stap verder.

Als Pro8 complexe situaties wil aanpakken, denken we al snel aan Penta Rho. Ten eerste om de ervaren en deskundige adviseurs. Ten tweede omdat Penta Rho verschillende disciplines in huis heeft, waardoor ze een totaalpakket aanbieden. Ze nemen zowel de financiële, organisatorische als juridische aspecten mee in hun adviezen met als doel het beheer en de exploitatie beter te regelen.

Met alle betrokken partners hebben we voor Penta Rho gekozen. Hun objectieve blik helpt ons om stap voor stap alles weer helder in beeld te krijgen. Marieke communiceert duidelijk en komt afspraken altijd na. Het werk dat Penta Rho levert is gedegen en ze luisteren goed naar onze wensen. De samenwerking is daardoor bijzonder prettig.


Taakbeleid Het Rhedens vernieuwd!

Het taakbeleid van Het Rhedens, met drie locaties in Dieren en Rozendaal, dateerde uit 2014, was soms een keurslijf en soms onduidelijk. Reden genoeg voor deze VO-school om Penta Rho in te schakelen. Locatiedirecteur Clemy Oomens en P&O-medewerker Marieke Kalisvaart blikken terug op de samenwerking met Fred en Lizelot. 

Inpassingsstudie speciaal onderwijs Barendrecht

Is het mogelijk om De Rank en De Wijngaard, twee scholen voor speciaal onderwijs in Barendrecht, te huisvesten in een door de gemeente aangekocht pand van een vo-school voor groen onderwijs?

Scroll naar boven