Grote tevredenheid bij Sophia Scholen over onze adviseurs

In opdracht van Sophia Scholen, een bestuur met 29 basisscholen in de Duin- en Bollenstreek, werkt Penta Rho aan verschillende opdrachten, waaronder spreidingsplannen, een inpassingsstudie en ondersteuning bij de invoering van een IKC. Marie-Elle Bakker (manager control) waardeert vooral de eerlijke en prettige manier van werken.

Grote tevredenheid bij Sophia Scholen over onze adviseurs

‘Voor de spreidingsplannen hebben we meerdere offertes opgevraagd en voor Penta Rho gekozen om hun logische en praktische insteek. Het voorstel was goed onderbouwd, zonder ruimte voor discussie over het eindresultaat. Het traject heeft heel goed uitgepakt en daarom betrekken we Penta Rho inmiddels bij meerdere projecten.

Penta Rho adviseurs zijn deskundig en doen wat ze beloven. Hun manier van zaken doen is open en eerlijk.

De adviseurs van Penta Rho zijn deskundig en baseren hun adviezen op kennis en ervaring uit de praktijk. Ze leveren wat ze beloven en je kunt heldere afspraken maken.

Sophia Scholen is ontstaan vanuit een fusie van twee schoolbesturen. Hieruit komen verschillende nieuwbouwprojecten en samengaan van scholen voort. Dat kun je niet allemaal met je bestaande bezetting opvangen. We zijn dan ook blij met een no-nonsense partner als Penta Rho. Ze doen op een open en eerlijke manier zaken. De adviseurs geven heel duidelijk aan wat ze voor ons kunnen doen, wat niet nodig is of wat we beter zelf kunnen doen. Ik vind Penta Rho daarin uniek in de wereld van de adviesbureaus.’


Taakbeleid Het Rhedens vernieuwd!

Het taakbeleid van Het Rhedens, met drie locaties in Dieren en Rozendaal, dateerde uit 2014, was soms een keurslijf en soms onduidelijk. Reden genoeg voor deze VO-school om Penta Rho in te schakelen. Locatiedirecteur Clemy Oomens en P&O-medewerker Marieke Kalisvaart blikken terug op de samenwerking met Fred en Lizelot. 

Inpassingsstudie speciaal onderwijs Barendrecht

Is het mogelijk om De Rank en De Wijngaard, twee scholen voor speciaal onderwijs in Barendrecht, te huisvesten in een door de gemeente aangekocht pand van een vo-school voor groen onderwijs?

Scroll naar boven