Interim vastgoedbeheer gemeente Amsterdam

"Op de afdeling vastgoed van de gemeente Amsterdam is Peter van Heerde begonnen als interim vastgoedbeheerder voor het rayon Noord/Centrum Amsterdam. Vervolgens werkte hij voor de deelportefeuille Welzijn, Maatschappelijke diensten en Zorg. Hier vervulde hij op interim basis de functie van assetmanager voor 50 panden."

Interim vastgoedbeheer gemeente Amsterdam

Peter is een heel prettig, rustig persoon. Hij overziet het geheel, werkt zelfstandig en informeert mij als manager op de juiste momenten. Peter voerde het management over de 50 panden, van contractvorming tot technisch beheer. Daarnaast ondersteunde hij ons bij het vormgeven van het nieuwe team, de nieuwe functies en de werkprocessen. Ik heb veel aan zijn ervaring bij andere organisaties gehad.

Peter van Heerde heeft veel kennis van vastgoed en is precies degene die wij op deze plek nodig hadden.

Vastgoedbeheer is heel divers. Een assetmanager houdt zich bezig met contractmanagement, brandveiligheid, optimaal beheer, vergunningen maar ook bijvoorbeeld klimaatonderzoek. Peter heeft ontzettend veel kennis en ervaring op het gebied van vastgoed en fungeerde voor ons als een vast en volwaardig teamlid.


Taakbeleid Het Rhedens vernieuwd!

Het taakbeleid van Het Rhedens, met drie locaties in Dieren en Rozendaal, dateerde uit 2014, was soms een keurslijf en soms onduidelijk. Reden genoeg voor deze VO-school om Penta Rho in te schakelen. Locatiedirecteur Clemy Oomens en P&O-medewerker Marieke Kalisvaart blikken terug op de samenwerking met Fred en Lizelot. 

Inpassingsstudie speciaal onderwijs Barendrecht

Is het mogelijk om De Rank en De Wijngaard, twee scholen voor speciaal onderwijs in Barendrecht, te huisvesten in een door de gemeente aangekocht pand van een vo-school voor groen onderwijs?

Scroll naar boven