Nieuw taakbeleid CSG Het Streek

CSG Het Streek  in Ede is een christelijke scholengemeenschap met vier locaties. Gertjan van der Molen, voorzitter College van Bestuur, schakelde Penta ho in voor een nieuw taakbeleid.

Nieuw taakbeleid CSG Het Streek

Aan adviseurs Rinke van de Hoek en Fred Ruijling de taak om dit samen met een werkgroep, gevormd uit docenten van alle locaties, een leidinggevende, een PGMR-lid en een beleidsadviseur van CSG Het Streek voor elkaar te krijgen.

De begeleiding van Penta Rho heeft ervoor gezorgd dat de werkgroep taakbeleid op het juiste spoor kwam én bleef.

George van der Veen, coördinator Onderwijs en Organisatie en één van de werkgroepleden blikt terug: “De begeleiding van Penta Rho heeft ervoor gezorgd dat de werkgroep taakbeleid op het juiste spoor kwam én bleef. Maar liefst 87,5% van het onderwijsgevend personeel heeft ingestemd met het nieuwe taakbeleid op Het Streek.”


Taakbeleid Het Rhedens vernieuwd!

Het taakbeleid van Het Rhedens, met drie locaties in Dieren en Rozendaal, dateerde uit 2014, was soms een keurslijf en soms onduidelijk. Reden genoeg voor deze VO-school om Penta Rho in te schakelen. Locatiedirecteur Clemy Oomens en P&O-medewerker Marieke Kalisvaart blikken terug op de samenwerking met Fred en Lizelot. 

Inpassingsstudie speciaal onderwijs Barendrecht

Is het mogelijk om De Rank en De Wijngaard, twee scholen voor speciaal onderwijs in Barendrecht, te huisvesten in een door de gemeente aangekocht pand van een vo-school voor groen onderwijs?

Integraal Huisvestingsplan gemeente Soest

In Soest en Soesterberg zijn schoolbesturen en gemeente al jaren gewend te werken met een Integraal Huisvestingsplan (IHP). Omdat de looptijd van het bestaande IHP bijna afgerond was, vroeg de gemeente drie partijen een offerte uit te brengen. De keuze viel op Penta Rho.

Scroll naar boven