Realisatie nieuwbouw MFA Terwolde

Voor onze stichting Archipel Primair heeft Penta Rho de aanbesteding en de ontwerp- en realisatiefase van de vervangende nieuwbouw van OBS De Bongerd en dorpshuis D’Olde Schole in Terwolde begeleidt.
Penta Rho was verantwoordelijk voor het gehele proces- en projectmanagement tot en met de oplevering van het gebouw.

Realisatie nieuwbouw MFA Terwolde

De ondersteuning van Penta Rho hebben we als erg plezierig ervaren. De adviseurs voelen heel goed aan wat voor ons belangrijk is en denken overal in mee. Ze bereiden besluiten ook altijd goed voor, waardoor je als opdrachtgever sneller keuzes kunt maken.

We dragen Penta Rho een warm hart toe. Ze hebben veel kennis in huis waar wij graag gebruik van maken. Bovendien komen ze sterk op voor onze belangen en doen ze er alles aan om er voor ons het beste uit te halen.

Het resultaat is een multifunctionele accommodatie waarin de basisschool, kinderopvang, buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal zijn gevestigd. Daarnaast heeft de accommodatie de functie van dorpshuis en hebben diverse verenigingen er hun onderkomen.


Taakbeleid Het Rhedens vernieuwd!

Het taakbeleid van Het Rhedens, met drie locaties in Dieren en Rozendaal, dateerde uit 2014, was soms een keurslijf en soms onduidelijk. Reden genoeg voor deze VO-school om Penta Rho in te schakelen. Locatiedirecteur Clemy Oomens en P&O-medewerker Marieke Kalisvaart blikken terug op de samenwerking met Fred en Lizelot. 

Inpassingsstudie speciaal onderwijs Barendrecht

Is het mogelijk om De Rank en De Wijngaard, twee scholen voor speciaal onderwijs in Barendrecht, te huisvesten in een door de gemeente aangekocht pand van een vo-school voor groen onderwijs?

Scroll naar boven