Talentencampus Hooghuis Oss

"Het Hooghuis in Oss heeft samen met Penta Rho een bijzonder schoolgebouw ontwikkeld op een unieke locatie. Het schoolgebouw vormt de vierde tribune van het stadion van FC Oss. Het stadion was namelijk niet afgebouwd in verband met geldgebrek en zo ontstond het idee om hier een school te bouwen."

Talentencampus Hooghuis Oss

Uit dit eerste idee is in samenspraak met de gemeente en verschillende maatschappelijke en commerciële partners uit onderwijs, welzijn en sport uiteindelijk een totaalconcept ontstaan: Talentencampus Oss. Met als doel kruisbestuiving te bereiken tussen de verschillende organisaties.

De belangrijkste reden om met Penta Rho te werken is vertrouwen. Als je iets met de adviseurs afspreekt, dan weet je dat het goed komt. Ze hebben veel specialistische kennis in huis en bovendien is de prijs concurrerend. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik me graag sterk maak voor Penta Rho.

Het nieuwe onderkomen voor de school is als eerste gebouwd. Penta Rho heeft het functioneel, technisch en facilitair programma van eisen ontwikkeld en het bouwprojectmanagement uitgevoerd. Het gebouw moest functioneel zijn voor meerdere partijen en stelde daarom hoge eisen aan multifunctionaliteit, toegankelijkheid en logistiek. En dat is zeer geslaagd.


Taakbeleid Het Rhedens vernieuwd!

Het taakbeleid van Het Rhedens, met drie locaties in Dieren en Rozendaal, dateerde uit 2014, was soms een keurslijf en soms onduidelijk. Reden genoeg voor deze VO-school om Penta Rho in te schakelen. Locatiedirecteur Clemy Oomens en P&O-medewerker Marieke Kalisvaart blikken terug op de samenwerking met Fred en Lizelot. 

Inpassingsstudie speciaal onderwijs Barendrecht

Is het mogelijk om De Rank en De Wijngaard, twee scholen voor speciaal onderwijs in Barendrecht, te huisvesten in een door de gemeente aangekocht pand van een vo-school voor groen onderwijs?

Scroll naar boven