Wolfert Lansing, één van de meest duurzame schoolgebouwen

Als de bouw straks klaar is, is Wolfert Lansing één van de meest duurzame schoolgebouwen in Nederland!

Wolfert Lansing, één van de meest duurzame schoolgebouwen

Wethouder Jan-Willem van den Beukel (gemeente Lansingerland) gaat in gesprek met Peter van Heerde, projectleider namens St. BOOR/de Wolfert van Borselen Scholengroep, over de diverse toegepaste duurzaamheidsoplossingen.

Oplossingen die aansluiten bij de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente Lansingerland en de wijk Wilderszijde. Een groene, klimaatadaptieve wijk, met in totaal 2.500 tot 3.000 woningen en bijpassende voorzieningen, zoals scholen, een gezondheidscentrum en kleinschalige commerciële voorzieningen om de hoek.


Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Peter van Heerde

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Peter van Heerde is de adviseur die u moet hebben.

Taakbeleid Het Rhedens vernieuwd!

Het taakbeleid van Het Rhedens, met drie locaties in Dieren en Rozendaal, dateerde uit 2014, was soms een keurslijf en soms onduidelijk. Reden genoeg voor deze VO-school om Penta Rho in te schakelen. Locatiedirecteur Clemy Oomens en P&O-medewerker Marieke Kalisvaart blikken terug op de samenwerking met Fred en Lizelot. 

Inpassingsstudie speciaal onderwijs Barendrecht

Is het mogelijk om De Rank en De Wijngaard, twee scholen voor speciaal onderwijs in Barendrecht, te huisvesten in een door de gemeente aangekocht pand van een vo-school voor groen onderwijs?

Scroll naar boven