Actualisatie

Het resultaat van module 1 (quickscan) of 2 (beheerplan onder de loep) kan zijn dat het huidige eigendoms-, beheer- en exploitatiemodel geactualiseerd moet worden. Hierbij worden nieuwe afspraken gemaakt op basis van de actuele situatie, beschikbare kennis en informatie en de wensen van de betrokken partijen.

Aangezien het hier om specifiek maatwerk gaat, wordt er op basis van een vrijblijvend gesprek een offerte op maat gemaakt. Samen bespreken we op welke manier er gevolg gegeven kan worden aan de uitgevoerde projecten (modules). Maatwerk is altijd mogelijk.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Marieke Stevering-Rutten

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Marieke Stevering-Rutten is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Bert Kampman

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Bert Kampman is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Patricia Osseweijer

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Patricia van Hest - Osseweijer is de adviseur die u moet hebben.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven