Beheerplan onder de loep

De quickscan omvat een korte analyse van de huidige situatie. Deze module gaat een stap verder en zoomt in op het beheerplan. Hoe actueel is het beheerplan en voldoet het plan in zijn huidige vorm nog? Met name bij wisselingen in de partners is het verstandig om het beheerplan nog eens goed te bekijken.

Ook de verdeling van taken en verantwoordelijkheden en de onderlinge contracten worden door ons getoetst aan de actuele situatie. Kleine wijzigingen kunnen meteen doorgevoerd worden. Indien gewenst geven wij aanbevelingen die betrekking hebben op grotere wijzigingen en onderbouwen deze met een uitvoeringsplanning.

Onder de loep

Bij deze module is er aanvullend op de eerste module (de quickscan) sprake van een analyse van:

  • het gebruik: vaste partijen, mono/multifunctioneel gebruik, huurders, open inloop etc.
  • de beheerconstructie: professioneel, vrijwilligers, via huurders of gebruikers, aantal uren, kosten etc.

Op basis van deze analyse geven wij u inzicht in (aanvullende) kansen en mogelijkheden. Wij voeren een gesprek met de deelnemende partijen en/of met de penvoerder, inventariseren en analyseren relevante stukken, analyseren uw beheerplan (startsituatie versus huidige situatie), voeren kleine wijzigingen door in uw beheerplan en stellen een rapportage inclusief aanbevelingen voor u op.

Maatwerk is altijd mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Marieke Stevering-Rutten

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Marieke Stevering-Rutten is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Bert Kampman

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Bert Kampman is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Patricia Osseweijer

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Patricia van Hest - Osseweijer is de adviseur die u moet hebben.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven