De quickscan

De quickscan omvat een korte analyse van de huidige situatie: is de situatie rondom eigendom, beheer en exploitatie nog up to date? Zijn er wijzigingen doorgevoerd die gevolgen hebben voor het beheer of de exploitatie? En wat zijn kansen en risico’s die niet zijn voorzien in het huidige plan?

Aanbevelingen op basis van analyse

Op basis van een analyse van zowel het beheerplan als de exploitatiebegroting geven wij aanbevelingen. De eigendomssituatie en het beheer en de exploitatie van MFA’s en integrale kindcentra is uniek. Genoeg reden dus om dit maatwerk periodiek te controleren en te evalueren. Onze quickscan bevat een evaluatie van:

  • het eigendom: constructie, eigenaarslasten in relatie tot beheer
  • het beheer: constructie, contracten, relatie met het eigendom
  • de exploitatie: financiën (inkomsten/ uitgaven en kansen en mogelijkheden)

Wij voeren een gesprek met de deelnemende partijen en/of met de penvoerder. We inventariseren en analyseren relevante stukken en stellen een korte rapportage inclusief aanbevelingen voor u op. Bij de quickscan is maatwerk altijd mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Marieke Stevering-Rutten

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Marieke Stevering-Rutten is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Bert Kampman

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Bert Kampman is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Patricia Osseweijer

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Patricia van Hest - Osseweijer is de adviseur die u moet hebben.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven